Over to søndager har Kristine Andersen og jeg hatt gleden av å lære og instruere i baseøvelsene knebøy, benkpress og markløft. Gjennom intro i baseøvelser har deltakerne fått med seg gode tips og råd de skal ta videre i sin trening fremover. Alle har fått en grundig gjennomgang av øvelsene og fått tilbakemelding på teknikk.

Vi startet kurset med en teoretisk gjennomgang hvor vi tok for oss utførelsen av øvelsen og viktige ting man bør huske på. Vi gikk også gjennom hvordan man bør varme opp og hvordan man bør tøye før og etter trening.

Første slide

Vi fikk også besvart en god del spørsmål fra deltakerne. Her ble det bl.a. spurt om hvordan man bør planlegge treningen og hvordan puste riktig når man løfter.

Praktisk gjennomgang

Vi gikk gjennom hver øvelse i praksis etter teoridelen. Her fikk alle deltakerne vise oss hvordan de utførte øvelsene. Vi rettet og ga tilbakemelding underveis. Her fikk samtlige deltakere tips og enkle grep de kunne gjøre for å forbedre sin teknikk og trening.

praktisk gjennomgang

Vi prøvde å tvinge frem svake punkt og finne forbedringspotensiale i form av bedre teknikk. Ingen av deltakerne var like, og det var spennende å hjelpe dem med å forbedre seg og se hvor bra de responderte på endringene. Deltakerne fikk også forslag til ting de bør fokusere på i fremtiden for å få raskere fremgang.

 

Vi kommer til å holde flere kurs i fremtiden, følg med!

Takk til Lade Treningssenter for lån av lokale.