Jeg har inngått et samarbeid med Naprapatklinikken Optimal Bevegelse for sessongen 2015 (og fornyet for 2016).
Optimal Bevegelse har gode kunnskaper om bevegelsesapparatet og ser på hele kroppen som en enhet. Bevegelsesapparatet er sammensatt av muskulatur, skjelett, bindevev og nerver. Om samspillet mellom disse vevene ikke fungerer optimalt kan det resultere i overbelastning, smerte, stive muskler og bevegelsesnedsettning.

Optimal Bevegelse har avdeling i Trondheim og Stavanger.

Naprapater benytter seg av ortopediske tester og en differensialdiagnostisk tankegang for å finne fram til din diagnose og årsaken bak dine plager. Å finne årsaken til smerten eller funksjonsnedsettelsen er viktig for å få bukt med problemene og forhindre tilbakefall.

Kompetanse

Naprapatene i Optimal Bevegelse har alle idrettsbakgrunner. Gjennom idretten og utdannelsen har vi fått stor forståelse for hva en funksjonell kropp innebærer, og hvordan den bør være for at du skal prestere best mulig i din idrett eller hverdag. Skal kroppen fungere optimalt må det være balanse mellom de ulike muskulaturene, slik at vi ikke får noen overbelastninger. I en sport som styrkeløft er dette enormt viktig, da belastningen er meget høy og overkompenseringer vil føre til smerte eller skade før eller senere.

Styrkeløft

Flere styrkeløftere har vært innom oss, og responsen på behandling har vært meget god. Vi får tilbakemeldinger om at bevegeligheten og rett aktivering av viktig muskulatur har økt. Gjennom dette har teknikken bedret seg, og målet om å løfte tyngre har vært lettere å gjennomføre uten å pådra seg smerter eller skader.

Jeg har benyttet Optimal Bevegelse en stund nå og er veldig glad for å ta til et samarbeid med de. En av grunnene til jeg klarte å dra 350 kg i markløft under VM i Denver i fjor var pga. målrettet behandling for å få utnyttet muskulaturen skikkelig under markløft. Optimal Bevegelse er perfekt for min videre utvikling som toppidrettsutøver, å holde seg skadefri er avgjørende for å nå langt.
Stian Walgermo

Selv om du ikke sliter med noen smerteproblematikk eller skade kan det være lurt å få en gjennomgang og screening av dine svakheter. Kanskje er du ikke klar over at du overkompenserer med feil type muskulatur? Behandling etter større treningsbelastninger vil også redusere restitusjonstiden. For å prestere best mulig, må du være den beste versjonen av deg selv.

Besøk nettsiden: OptimalBevegelse.no.

Trondheim

Ligger i Olderdalen, i samme bygning som Ranheim Legesenter, Charlottenlund fotklinikk og Jakobsli Hårstudio avdeling Ranheim. Adressen er Sverre Svendsens veg 38, 7056 Ranheim.

Det er gratis parkeringsmuligheter like utenfor klinikken på to plan. Med kollektivtrafikk tar du deg enklest til klinikken ved å ta buss nr 7. Nærmeste stopp er Olderdalen. Kommer du med buss fra Stjørdalen eller flybussen kan du gå av ved holdeplassen Ranheim Fabrikker.

Telefon: 412 28 704

E-post: naprapat@optimalbevegelse.no

 

Stavanger

Ligger i Gausel sentrum (ved riksvegen) i samme lokaler som Gausel frisør og Velværesenter. Adressen er Boganesveien 114, 4032 Stavanger. Det er gratis parkeringsmuligheter like utenfor klinikken. Med kollektivtrafikk tar du deg enkelt med flere ulike bussruter til Gausel sentrum.

Telefon:  941 48 839

E-post: info@optimalbevegelse.no

 

Sertifisert Mammamage

Begge avdelingene er sertifisert mammamagetrenere, det betyr for deg at de har stålkontroll på trening av bekkenbunn og dyp mage/rygg muskulatur.

Les mer her: Om Mammamage (OptimalBevegelse.no)

Spørsmål / timebestilling

Ved spørsmål eller timebestilling er det bare å ta kontakt via mail eller telefon (online timebestilling). Utenom arbeidstid går det fint å sende en mail eller en sms om forespørsel om time.[/fusion_content_box]

Følg de på sosiale medier