Formål med denne nettsiden

Formålet med denne siden er å bringe styrkeløft ut til folket, samt bidra med min kompetanse til nye og eksisterende styrkeløftere! Jeg vil skrive artikler, publisere tester av utstyr, intervjuer, oppskrifter osv.

Trykk her for å besøke fremsiden.

Personlig trener

Samtidig åpner jeg for at alle kan søke om å bli trent av meg. Det er noen krav som skal fylles først, les mer her for å komme i gang som utøver. Alle mine utøvere for en god del frynsegoder som rabatt på utstyr og kosttilskudd, se siden for utøvere her.

Nettbutikk

Jeg har opprettet en spreadshirtbutikk hvor jeg har laget en del treningsklær, for det meste t-skjorter med diverese logoer og sitater. Ta en titt her.

For utøvere så kan de bestille/betale for private timer og treningsplan på denne nettbutikken her, aksepterer både paypal og direkte bankoverføring som betaling.

Mye spennende i fremtiden

Foreløbig kan du sjekke ut hvem jeg har trent (referanser), informasjon om styrkeløft, nettbutikk (se i toppmenyen), mine sponsorer, kort om meg og mine meritter finner du her.
Jeg vil kontinuerlig jobbe med å forbedre siden og fylle den med innhold. Et av målene er å gjøre den til det naturlige valget for utøvere som ønsker å bli sterke.

EM 2013

Velkommen skal du være!

Kom gjerne med tilbakemelding i kommentarfeltet eller på facebook eller ta kontakt her for andre henvendelser.