Optimal Bevegelse med ny avdeling i Stavanger

//Optimal Bevegelse med ny avdeling i Stavanger

Optimal Bevegelse med ny avdeling i Stavanger

9.mars åpnet min sponsor Optimal Bevegelse en ny avdeling i Stavanger. Anbefaler alle i området om å ta kontakt med Optimal Bevegelse for behandling, de har hjulpet meg mye.

Hos oss i Optimal Bevegelse skal du føle deg velkommen og i varetatt. Vi hjelper deg med muskel- og leddplager akutt, forebyggende og rehabiliterende. Hos oss er DU i fokus. Sammen skal vi hjelpe deg slik at du får en funksjonell, sterk og bevegelig kropp som fungerer i hverdagen.
Ane, Lars og Lise Karine, Optimal Bevegelse

 

Her finner du de

Optimal Bevegelse ligger i Gausel sentrum (ved riksvegen) i samme lokaler som Gausel frisør og Velværesenter. Adressen er Boganesveien 114, 4032 Stavanger. Det er gratis parkeringsmuligheter like utenfor klinikken. Med kollektivtrafikk tar du deg enkelt med flere ulike bussruter til Gausel sentrum.

 

Besøk hjemmeside her og bestill time.

 

Følg de på sosiale medier

 

 

By |2016-10-25T16:23:49+00:00mars 16th, 2016|Nyheter|0 kommentarer

About the Author:

Startet med styrkeløft i september 2006 som 18-åring. Født og oppvokst på en liten plass på Sunnmøre som heter Sjøholt. Er bosatt i Trondheim og jobber som systemutvikler i Sticos AS. Har grunnlagt og utviklet TrainingBlog.com som er en sosial treningsblogg-side.

Legg inn en kommentar